Groepsfoto Tandartspraktijk Starrenburg

Esthetische tandheelkunde

Wanneer u niet tevreden bent met uw gebit, bijvoorbeeld met de kleur of vorm van uw tanden of kiezen, kan esthetische tandheelkunde uitkomst bieden. We bieden binnen onze praktijk diverse behandelingen aan die uw gebit kunnen verfraaien. Welke behandeling het meeste geschikt is, hangt af van de conditie van uw gebit.

Voorwaarden
Esthetische tandheelkunde heeft flinke ontwikkelingen doorgemaakt in de laatste jaren. Hierdoor zijn niet alleen de behandelingen en de materialen beter geworden, esthetische tandheelkunde is ook beschikbaar geworden voor een grotere doelgroep. In principe kan iedereen esthetische behandelingen ondergaan, mits uw tandvlees en het onderliggende bot gezond zijn en uw mondhygiëne in orde is.
Facings/veneers
Facings zijn een eenvoudige en doeltreffende manier om bijvoorbeeld scheef staande of verkleurde tanden mee te maskeren. Het zijn dunne schildjes van composiet of porselein die door de tandarts op uw tanden worden geplaatst om uw gebit te verfraaien. Facings kunnen onder meer gebruikt worden om afgebroken hoekjes of kleine spleetjes tussen tanden onzichtbaar te maken. Vraag uw tandarts naar de mogelijkheden.

   

Tanden bleken

U kunt bij ons in de praktijk een thuisbleek set op maat laten maken. Romy de Korte is in onze praktijk gespecialiseerd in thuis bleken. Maakt u gerust een afspraak om meer te horen over de mogelijkheden en kosten.

Beugel
Stoort u zich al jaren aan die net scheve tand en wilt u ook graag een mooie rechte boog met tanden. Vraag in onze praktijk naar de mogelijkheden op gebied van orthodontie. Wellicht is de oplossing simpel!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over esthetische tandheelkundige behandelingen binnen onze praktijk? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Openingstijden Praktijk

Maandag: 08:00-12:30 en 13:30-17:15 uur
Dinsdag: 08:00-12:30 en 13:30-17:15 uur
Woensdag: 08:00-12.30 en 13.30-21:00 uur (avond alleen in even weken)
Donderdag: 08:00-12:30 en 13:30-17:15 uur
Vrijdag: 08:00-12:30 en 13:30-17:15 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten